Molts han volgut establir en què consisteix l’essència dels esforços humans. Per a alguns és que se’ls conegui i per a d’altres, que se’ls estimi. Per a molts és deixar una empremta perdurable en el món, de manera que l’impacte de la seva vida continuï tenint significat.

Totes les cuites humanes tenen al seu centre una cosa: el sentit que la vida humana tant li fa que sigui feble o fugaç, és de gran valor i que aquest valor s’aprecia quan la pròpia vida es fa realment conscient de la de l’altre.

Tots els cors volen que se’ls estimi, totes les ments, que se les comprengui, i totes les veus que se les escolti.

En les pàgines de les Escriptures sentim que Déu diu: «Abans de formar-te en les entranyes de la mare, jo et coneixia» (Jeremies 1: 5) i «T’estimo amb un amor etern» (Jeremies 31: 3) i ens adonem que el Creador ens coneix de manera més completa i profunda que cap en altra experiència humana. És l’amor diví.

Tot i que no tots els gestos d’amor exigeixen una resposta, el Creador ens estima i ens convida a respondre. Com vol Déu que responguem a l’amor diví?

Déu vol que el coneguem i l’estimem. Més encara, vol viure en el nostre cor però abans l’hi hem de convidar nosaltres. En última instància, Déu vol deixar una empremta en la nostra vida que duri per sempre.

Us convidem a descobrir per vosaltres mateixos els recursos abundants que els adventistes han descobert en el viatge que han emprès per a respondre a la invitació de Déu.

Dissabte

Una cita setmanal amb Déu

Els adventistes del setè dia creiem que Déu ens va donar el secret per a obtenir el millor rendiment en demanar-nos: «Recorda’t de consagrar-me el repòs del dissabte. […] El dia setè és el dia de repòs, dedicat al Senyor, el teu Déu. No facis cap treball» (Èxode 20: 8-10).

Per a saber-ne més

L’oració

Una connexió directa amb Déu

L’oració és l’acte de conversar amb Déu. És parlar amb el Creador de l’univers, tant de pensament com en veu alta, durant moments especials o corrents, mentre anem d’un lloc a l’altre o just abans d’anar a dormir. És el privilegi que tenim pel fet de ser fills de Déu. És una connexió directa amb Déu, sense bústies de veu ni trucades en espera.

Per a saber-ne més

Estudi de la Bíblia

Enamorats de la Paraula de Déu

La Bíblia no és cap supervendes internacional. És una carta d’amor, un llibre de contes, una lliçó d’història, una guia d’autoajuda i una col·lecció de cites inspiradores, tot en un mateix volum.

Per a saber-ne més

La profecia

Déu continua la conversa

La naturalesa humana ens fa impossible veure Déu cara a cara. Però que haguem de mantenir-nos-en a distància no vol dir que ell hagi de callar.

Per a saber-ne més