Quan la Biblia descriu un moment cabdal de la vida de jesús amb els seus deixebles, diu que «els estimà fins a l’extrem» (Joan 13: 1).

Com va mostrar Jesús als seus deixebles fins on arribava el seu amor? Traient-se la túnica, lligant-se una tovallola a la cintura i, passant d’un deixeble a l’altre, rentant-los els peus. La  màxima prova d’amor és el servei.

Quan deixem de banda els nostres propis interessos, vivim el nostre compromís amb el benestar dels altres, tot i que sovint això ens pugui causar molèsties.

Sovint, el sofriment colpeja la vida dels nostres conciutadans. Tant pot ser que una comunitat es quedi sense aigua potable com que un nen no tingui accés a l’educació o que una mare arribi a la conclusió que no té cap opció de tenir cura dels seus fills.

Cada dia l’Esperit de Déu motiva les persones per tal que actuïn amb abnegació i sacrifici a fi de transformar un món que els altres veuen com mancat d’esperança en un altre d’esperançat.

Els adventistes del setè dia creiem que l’advertiment d’estimar Déu amb tota la ment, tot el cor i tota l’ànima condueix de manera natural al compromís d’estimar el proïsme amb actes amables i de servei.

Us convidem a descobrir algunes de les maneres com intentem canviar el món. Més encara, us convidem a unir-vos a nosaltres per tal de descobrir com vol Déu que canviem el món per mitjà vostre.

Els missioners

Un missatge per a compartir

En l’actualitat, l’Església Adventista del Setè Dia és present a més de 200 països. el seu compromís inclou cobrir tot el món amb la televisió via satèl·lit i la ràdio d’ona curta, Una gran varietat de publicacions, milers d’escoles, una extensa xarxa d’hospitals i centres mèdics i centenars de missioners.

Per a saber-ne més

L’obra humanitària

Una crida a servir

Des que el 1956 es fundà l’Obra Filantròpica i d’Assistència Social Adventista (OFASA), l’Església Adventista ha prioritzat constantment l’ajuda humanitària  i el desenvolupament comunitari.

Per a saber-ne més

La llibertat religiosa

Llibertat per a creure

L’església Adventista del Setè Dia creu fermament en la llibertat religiosa pe a tothom. La consciència de la persona, i no el govern, ha de dictar la seva elecció a l’hora d’adorar, o de no fer-ho.

Per a saber-ne més